Проект Вікіпедія:Тематичний тиждень/Ізраїльський місяць

Назва Тижня: Ізраїльський місяць

Обґрунтування Тижня: У травні 2018 року буде 70-річний ювілей проголошення держави Ізраїль. Хотілося б скористатися ювілеєм для створення та поліпшення статей із ізраїлезнавства. Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Ізраїльський тиждень був першим тематичним тижнем в Українській Вікіпедії (2009 рік). Метою місячника є наповнення Вікіпедії статтями про Ізраїль, розширення і покращення вже наявних статей із цієї тематики, популяризація пов'язаних із Ізраїлем тем в Україні.

Період: 15 квітня — 14 травня 2018 року

Сувеніри: На найактивніших учасників місячника чекають сувеніри від Української асоціації юдаїки, «Вікімедіа Ізраїль» та громадської організації «Вікімедіа Україна».

Окремо будуть відзначені автори статей, що отримають статуси доброї чи вибраної у рамках місячника, а також автори найкращої статті на тему, що стосується сучасного Ізраїля (як держави) та минулого ізраїльського народу (це може бути стаття про щось із минулого або з інших країн, наприклад, стаття про пам’ятку, що зараз розміщена на території України, чи видатну особу, що жила і працювала за межами сучасного Ізраїля).

Питання та пропозиції надсилайте на wmua-staffAt sign.svgwikimedia.org.ua

Див. також: https://uk.wikipedia.org/w/index.php?curid=2687583